Upogibni stroj SAS HKS-CNC Profi

Preoblikovanje ravne pločevine vršimo v našem upogibnem centru. S pomočjo štirih sodobnih CNC upogibnih strojev, ki so locirane v PE Kranj, PE Maribor in PE Slovenja vas pri Ptuju, vam lahko izdelamo standardne in nestandardne želene oblike obrob, slemen, snegolovov, profilov, polic, oglatih žlebov….

CNC upogibni stroj SAS HKS-CNC Profi 7 metrov

Delovna dolžina:              7.000 mm

Kot krivljenja:                   145°

Delovna globina:              1.150 mm

Dolžina stroja:                  7.900 mm

Debelina pločevine za obdelavo:

aluminij do 1,5 mm

pocinkana pločevina do 1,0 mm

nerjavna inox pločevina do 1,0 mm

Računalnik z grafičnim prikazom omogoča enostavno grafično oblikovanje poljubnih profilov. Profili se shranjujejo v knjižnico profilov. Število profilov v knjižnici je skoraj neomejeno. Iskanje profilov pa je možno po imenu, opisu ali kategoriji.

Upogibni stroj je opremljen s pomično maso za pomik pločevine. Pomična masa mogoča pozicioniranje pločevine na +/-1 mm natančno, brez ročnega umerjanja.

Upogibni stroj je opremljen s Profi konzolnimi rokami. Te so močnejše, širše in omogočajo delovno globino 1.150 mm. Prav tako je stroj opremljen s hidravličnim pomikom zgornje čeljusti kar omogoča nastavitev različnih debelin pločevine! Nadzira se tlak zapiranja zgornje čeljusti. Tako stiskamo pločevino pri upogibanju s manjšim tlakom kot pa pri stiskanju dvojne pločevine. To zviša hitrost delovanja stroja. Škarje z motornim pogonom in prenosom moči preko jeklene vrvi debeline 7 mm.

20170626-IMG_2165

CNC upogibni stroj JORNS AG 8 metrov

Delovna dolžina:              8.000 mm

Kot krivljenja:                   145°

Delovna globina:              1.150 mm

Dolžina stroja:                  8.900 mm

Debelina pločevine za obdelavo:

aluminij do 1,5 mm

pocinkana pločevina do 1,0 mm

nerjavna inox pločevina do 1,0 mm

 

20131022-Geometrie FW (Large)